Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OT

jsem pro, aby se navrhnul nějaký vzorec výpočtu podobně jako u důchodů ,

nicméně v současné chvíli jen doháníme to co způsobil Kalousek tzn. skoro 7 let zmrazení min. mzdy, čímž jsme spadli na dno EU, a bohužel selhal i prac. trh , kdy 8.000,- pobíral pořád stejný počet lidí - jsou to dle ČSÚ dlouhodobě 2% , kdyby zde trh fungoval a valorizovalo se přirozeně , tak počet lidí s min. mzdou resp. nařízenými 8.000,- Kč klesal a to se bohužel za 7 let nestalo , je zřejmé, že na této nejnižší úrovni fungují černé peníze a stát zde přichází o daně a odvody a je nutné si min. mzdu pohlídat řízenou valorizací s nějakým vzorcem výpočtu i když dneska je avizováno dopředu , že stát chce držet standard 40% k průměrné mzdě.

4 3
možnosti
EP

Dno EU? Úroveň státu se měří podle minimální mzdy? A víte, že řada států žádnou minimální mzdu nemá?

3 0
možnosti
JB

Vy z vaší minulostí raději mlčte..Rv

1 4
možnosti
EP

Kvalitní argument k článku. O svobodě slova pán asi nikdy neslyšel.

1 0
možnosti
MD

Ti 'odbojni' odborari po tom, co pracovali v pracovni dobe predevsim pro sebe, chteji o prestavce na svacinu udelat neco pro 'delnictvo'? Uz tak potupne srazene na kolena. Opravdu neslychane.

1 0
možnosti
MD

Ovsem v zasobe zustava nemecka verze oslabeni odboru vyrobenim umeleho 'uteceneckeho problemu' a zmenou priorit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik