Diskuse

Proč Babiš mlčí? Kdy stát začne plnohodnotně informovat o evidenci tržeb?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kvůli tomu, že finanční správa neumí vybírat daně od nepoctivých hospodských a obchodníků, se zavádí něco, na co velká část lidí především na venkově doplatí. Viz. můj článek http://pavelsobotka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=496890

0 1
možnosti
JR

J32a23r75a 15R53a70n14k

11. 9. 2016 19:36

njn.....ale ono je to uz skoro dekadu ve vsech "nerozvojovych" zemich a zdejsi hospodsti brblali na pocatku a uz si davno zvykli a zadny problem s diskem neni, natukate kolik %, nebo cash a je to:-)

0 0
možnosti
Foto

Aha už jsem pochopil.

Pane Dlouhý, vy pořád jen kladete otázky a nemáte vůbec žádné odpovědi. Vy jen varujete, ptáte se, konstatujete ale jinak nic, velké prázdno. Když jsem na Váš článek nabídnul řešení k získávání vysoce kvalifikovaných dělníků z Ukrajiny - tak mlčíte. Vy tam na té "komoře" čekáte až dostanete na komoru?

Já se nedivím, že Babiš mlčí. O čem s Vámi diskutovat. Když čtu článek o člověkovi s hospodou a ten tvrdí, že zdraží pivo po EET, tak tím jen dokladuje, že prostě dělá černou tržbu a okrádá na daních. Jinak to přece nejde chápat. Vy také někde máte podobný zdroj? Klidně to naservírujte, že "komora" po zavedení EET bude krachovat. Že by pivo?

2 0
možnosti

EET bude znamenat náklady na pořízení a provoz příslušného vybavení, především ale zvýšenou pracnost - tedy personální náklady. Přece jen je rozdíl, jestli si po každém pivu uděláte čárku a večer je sečtete, nebo jestli celý den krmíte počítač a tisknete doklady.

0 1
možnosti
PD

P78e82t50r 54D85o16b91r45ý

8. 8. 2016 12:45

Pracujete na tom samém jako komunisti po nástupu k moci v roce 48. Zničit živnostníky a drobné podnikatele. Velká část lidí kteří nepotřebují plané kecaly a jsou schopni se sami svojí prací uživit, naposled stáhne roletu a půjde na pracák. Stát nevydělá naprosto nic, jenom zničí poctivé a pracovité lidi. Nová éra komunismu se vrátila s lidmi jako je soudruh Dlouhý. Vaše vize a mýty se zhroutí jakmile vám dojdou peníze těch druhých, jako to bylo v socialismu vždycky a všude pane Dlouhý. Zatím tuhle lumpárnu můžete dělat jenom díky tomu, že děláte nesplatitelné dluhy s jejihž splácením se naprosto neobtěžujete.

0 3
možnosti
IC

Pan Dlouhý je ve funkci, v níž by měl něco DĚLAT. Tímhle povídáním je k ničemu.

1 0
možnosti
IK

Dcera byla na jazykovém kurzu a její spolužačka, Chorvatka, jí tvrdila, že v Chorvatsku se uvažuje o zrušení EET. Nevíte, co je na tom pravdy?

1 1
možnosti
Foto

Osobně jsem zvědav, kdo si přijde na ty údajné miliardy, které EET má získat. Mám silné obavy, že ne stát, ale nejspíš pouze firmy které budou tento systém provozovat, prodávat pokladní systémy a software. Celkem si nedělám iluze, komu ty firmy budou patřit... a vzhledem k tom, že stát přijme tak asi 3000 úředníků na obsluhu a kontrolu, je "zisk" státu iluzorní. Ale v tomto případě samozřejmě přibude 3000 jistých voličů socanů a ANO...

6 2
možnosti