Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Odpudivý je každý politik ať již současný, nebo minulý.

1 0
možnosti

Já jsem pro, všechno opravte, ukažte ty nové tváře, získejte hlasy voličů, přesvědčte činy, že paradigma není třeba měnit a máte to v kapse. Jen se poněkud obávám, že je už pozdě, že to nestihnete.

2 0
možnosti

J14a59r22a 20R14a41n37k

11. 9. 2016 19:25

Vynikajici blog, mam pocit, ze zde zijete a nebo sledujete cele noci BBC, CNN, CBC a CBS - Deutsche Welle sociopata take zrovna nesetri. Hlavne je jasne, ze si ziskal vetsi cast mene vzdelanych rednecku a republikanum to az tak nevadi, potrebuji se dostat do BD a uz mluvi o volbach 2020. Pro Kanadu je to dost zoufale a sama vidim, kolik obcanu z USA pise do The Globe and Mail a dalsich zdejsich novin, ptaji se jakym zpusobem mohou dostat asyl, nebo splnit vstup na body. Protoze se jedna vetsinou o profesionaly, maji to lehci, zvlaste lekari a sestry, kterych je zde nedostatek diky "baby-boomers" odchazejicich do penze - mohou jiz od 55. Trumpovi nevadi, ze Melanie vypadla ze skoly v 16 a zadne diplmy nema, ze byla ve Statech "na cerno", on se ze vsech svych lzi vzdy vymota a jeho priznivcum je to jedno, hlavne kdyz neco rekl, ze lze? Who cares? Hlavne, kdyz rika to, co si treba mysli i D.Duke - The White WizzardRv

Pro ty, kteri rozumi anglictine bez prekladace davam:

0 4
možnosti

J71a29r52a 40R86a37n24k

11. 9. 2016 19:26

"Journalists found that in the counties where Trump is most dominant, there are large numbers of white high school dropouts, and unemployed people no longer looking for work. An alliance with the incoherent personality cult of Donald Trump’s candidacy correlates strongly with failure to obtain a high school diploma, and withdrawal from the labor force. The counties also have a consistent history of voting for segregationists, and have an above average percentage of its residents living in mobile homes. Many conservatives, and even some kindhearted liberals, might object to the conclusions one can draw from the data as stereotyping, but the empirical evidence leaves little choice. Donald Trump’s supporters confirm the stereotype against them. The candidate himself even acknowledged the veracity of the caricature of his “movement” when he made the odd and condescending claim, “I love the poorly educated.” His affection for illiteracy and ignorance did not extend to himself or any of his children, all of whom have degrees from some of the best universities in the world."

Omlouvam se za preklepy v prvni casti ceskeho prispevku.

0 0
možnosti

Komunistovi musí být odpudivý.

6 1
možnosti

Přesně stejně se mi jeví pan Dlouhý, bývalý ministr a předseda ODA!

2 2
možnosti

Kdyz uz, tak soudruh Dlouhy. U komunistu jaksi neplati to "byvaly".

4 0
možnosti

Je pro mne překvapivé že s obsahem článku tohoto autora mohu souhlasit.

Problém vidím v tom, že autor byl tím, kdo pomáhal vytvořit z naší země něco jako 17.spolkovou zemi (ovšem bez sociálních transferů) a je i jeden z tvůrců toho, co tak přiléhavě kritizuje.

Pozdní prozření, ale díky i za to.

Jen co se týče další liberalizace a deregulace jsme opačných názorů.

Kdo bude prezidentem USA není opravdu naše věc, ale Trump nebo Clintonová - to je píchni jako řízni - nezmění se nic.

Podívejme se jen jakého kandidáta na viceprezidenta vybral Trumpovi v červenci konaný kongres republikánské strany.

Guvernér státu Indiana Mike Pence jako federální poslanec podporoval americkou intervenci v Iráku, byl proti zavření věznice v Guantánamu a podporoval i politiku intervence v Libyi Obamy a Clintonové.

Takže dlouholetý představitel establishmentu jako viceprezident...

Ale i tady mohu s autorem souhlasit v jeho popisu toho, co se stane druhý den po hypotetickém nástupu Donalda Trumpa do Bílého domu.

Vůbec nic.

1 0
možnosti

J46a27r22a 78R45a15n50k

11. 9. 2016 19:28

Az na tu posledni vetu, pane Kounovsky.....nechat psychopata sahnout na knoflik8-o to by USA dopadla jako KLDR;-(

0 1
možnosti

Já teda nevím, ale dosavadní zahraniční politika USA, symbolizovaná i jménem Hillary Clinton, mě vede k přesvědčení, že Doník nemůže být než lepší.

7 1
možnosti
Foto

Článek by byl dobrý, kdyby....Poněkud jednostranné hodnocení toho, zda Loznu, nebo Mažńáka. ,,Pistolníka", nebo ,,konzervu"?Ale oni si to amíci rozhodnou sami a po svém. Barnumskej předvolební cirkus je věc jedna, co dál, to ukáže zase až čas8-o Ovšem je fajn strašit Mikulášem koncem babího léta;-)

3 0
možnosti

M64a47r13t32i96n 61R11a64m

11. 9. 2016 15:16

Totéž se dá říct o úplně každém kandidátovi!

2 0
možnosti

J97i31ř21í 72J56o15n26á62š

11. 9. 2016 15:13

Neodpudivá Hillary jako spása USA a světa? Díky,nechci.Rv

12 3
možnosti

Veliká klika, že o tom nerozhodují lidi jako vy:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik