Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

R45a92d41a34n 63B29e27m

14. 11. 2016 15:41

mam rad blogy, ktere mne obohati o nove informace, takze jsem velmi rad, kdyz se dozvim, ze elity nam vybudovaly "blahobytomir" 8-o8-o8-o pan Dlouhy pozapomnel dodat, ze urcite se na budovani blahobytomiru podilel I on sam s jeho byvalym zamestnavatelem Goldman Sachs ;-D;-D;-D uz jenom zbyva navrhnout GS na Nobelovu cenu miru ;-D;-D;-D;-D;-D

8 1
možnosti
ZH

Omluva za překlep. Měl být plus.

0 0
možnosti
TP

T35o83m64á90š 43P78í26c78l

14. 11. 2016 15:22

Už když mi byly ráno smazány diskusní příspěvky, tušil jsem, že tento blog a jeho talentovaný autor jsou předurčeni k připíchnutí do "Zaujalo nás" ;-D

10 0
možnosti
ZH

Třeba proto, aby se pan Dlouhý znemožnil před více lidmi? ;-D

4 0
možnosti
DV

D42a21v14i65d 45V14l85k

14. 11. 2016 14:58

Já souhlasímR^

1 10
možnosti
Foto

Až zas budete psát blog proti další zhůvěřilosti, kterou by Dlouhý, coby šéf hospodářské komory rád zavedl a sice povinný nákup jejich právního systému, tak si vzpomeňte na tento svůj souhlas, až já vám zas napíšu, že brojíte proti vlastní hlouposti.

12 1
možnosti
VO

Počpak takováto dehonestace bílého muže? Nezavání to tak trochu rasismem a sexismem? Je výsledek voleb méněcennější, protože za kandidáta, kterého si nepřeji, hlasovali bílí mužové? (ale hlasování je přece tajné!, museli to tedy o sobě sami prozradit).

Elity, které tak šíleně prosazují politickou korektnost všeho druhu, si najednou vymysleli termín "vzpoura bílého muže", viz např. článek v respektu:

https://www.respekt.cz/tydenik/2016/44/volby-stoleti

Není žádným překvapením, že se pan Dlouhý k těmto elitám hlásí, když k nim očihledně patří (pozvání na tajné jednání skupiny Bilderberg je velmi výmluvné).

16 0
možnosti
ZH

Každého, kdo se ohání "vzpourou bílého muže" nebo podobným způsobem, považuju za extrémně nebezpečného rasistu.

9 0
možnosti
BM

No, zajímavý článek, ovšem kdyby ho nepsal pan Dlouhý - jeden z tvůrců dnešního světa!!

3 1
možnosti
VM

Nebudu komentovat obsah, ten je z mého pohledu naprosto mimo.

Autor by si měl uvědomit, že co uměl už téhle zemi ukázal a nebylo to moc slavné. A pokud to své konání "ve státním zájmu" přežil a bez ztráty desítky, měl by si toho vážit a nijak se veřejně neprezentovat.

Ono nás pomětníků je přeci jenom ještě dost.

18 1
možnosti
RS

Pane Dlouhy, Mel by jste se probrat z vaseho sneni. Opevujete nadhernou EU. EU se potaci od prusvihu k prusvihu. Zustava tolikrat opakovana a nezodpovezena otazka, kdy se tento spolek rozpadne. Mate pravdu. Evropa by potrebovala sveho Trumpa, ktery by vyhnal ty preplacene uredniky z Bruselu a zajistil profesionalni rizeni tohoto kontinentu. Meli by se v Bruselu napriklad prestat starat o to jestli jsou okurky rovne a zajistili bezpecnost nasich hranic. Do Evropy muze prijit kdokoliv. To neni svoboda, to je anarchie. S barvou pleti to nema nic spolecneho. O takovych problemech by se dala napsat cela kniha.

14 1
možnosti
Foto

Nikde nevidím článek o volbách v Bulharsku. Že by se to nehodilo do krámu. Asi si media nevšimla.

6 1
možnosti
VJ

Pan Dlouhý za poslední týden zjistil, že téma bílého muže je po dlouhých letech na pořadu dne a tak se rozhodl sestavit k němu vlastní elaborát. Ano, těch prvních pár řádků je v pořádku, to opsal dobře. Ten zbytek je na zblití, s prominutím a to patrně proto, že to jsou jeho vlastní výplody. Tak elity stvořily tento svět sedmdesáti let blahobytu a míru, bílému muži ku prospěchu, nevděčníkovi! Ale, úředníci, sebelépe placení, nejsou elitami, pane Dlouhý! Ano, nepochybně tady významní lidé bývali a jsou, povětšinou o nich víme, citujeme je a vážíme si jejich památky. Ovšem silně pochybuji, že by se dnes chtěli ztotožnit s těmi, kteří takto své elitářství vystrkují na odiv ne svými přednostmi, ale dehonestováním lidí, kteří skutečný kredit na veřejnosti získávají, svou vlastní kůži na trh nesouce!

11 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik