Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A data získána prostřednictvím elektronických občanek nebudou zneužitelná?

0 0
možnosti
Foto

Takže máme Ministerstvo financí, Generální ředitelství a Finančních úřadů jak máku, platíme spoustu úředníků na všech těchto úřadech, vyplňujeme neuvěřitelné množství všech možných daňových přiznání, která se neustále mění, abychom udrželi daňového poplatníka bdělého. Co platí v pondělí, už v pátek neplatí a do toho přijde vláda s prohlášením, že někteří neplatí daně a Hospodářská komora tomu tleská? Jak tomu mám rozumět? Navalíte na živnostníky a podnikatele další a další povinnosti, protože nejste schopni zajistit výběr daní ani s armádou úředníků? A budeme tomu hezky říkat "narovnání tržního prostředí"? To už není ani špatný vtip.

2 0
možnosti
Foto

Co čekat od bývalého daňového farmáře.

1 0
možnosti
Foto

Pěkné prázdné frázeRv

2 0
možnosti
LK

L74u13b27o91š 20K53r65i55m73l

10. 2. 2016 19:57

Vážený pane Dlouhý, bylo by dobré, abyste zkusil také někdy vytvářet nějaké reálné hodnoty.

3 0
možnosti
NC

N94i21c42k 10C92a37r95t22e80r

10. 2. 2016 19:36

Hospodářská komora opět dokázala, že je úplně k ničemu, případně kope jen za velké podniky a jde přímo proti zájmům živnostníků v ČR. Proti EET nehnula ani prstem. Myslím, že nejlepší řešení by bylo její zrušení a ukončení plýtvání peněz daňových poplatníků. O exkomunistu Dlouhýho strach nemám - ten už si nějakou jinou trafiku najde.

4 0
možnosti

Udělejte všechno elektronicky, dejte si do hlav nastřelit čipy, do bytů si nacpěte kamery, zlikvidujte peníze, zaveďte karty, aby jste se všichni z té pitomé elektronizace nezbláznili.

Pak vám teroristi hoděj na elektrárnu pumu, a budeme tady čumět jak idioti, protože se nedostanem ze dveří, které jsou taky na elektriku.

Místo do přírody čumte na přírodu v počítači a pusťte si k tomu elektronickou vůni. A hlavně nesouložte, protože to už se nenosí, vyřeší to za vás elektronická pomůcka. Toto je vzkaz všem magorům, kteří už ztratili veškerou

lidskou duši a bez elektronizace nemohou být.

6 0
možnosti
IC

Pan Dlouhý si nezjistil, jak to funguje v Chorvatsku. ten systém nutí podnikatele k podvodům, které by jinak nedělali. Jak za komunistů - dělejte že děláte, skutečnost je úplně jinde.

8 0
možnosti
Foto

Chorvátsku vůli ET padla vláda a stát v Chorvatsku zjistil, že víc na kontrolu vydal než získal z výběru daní a za další hodně podniktelů skončilo.

4 0
možnosti
Foto

"Musí ale zaznít toto - za hlavní cíl zavedení elektronické evidence tržeb považuji narovnání tržního prostředí. Dle mého názoru není správné, aby dlouhodobě těžili z konkurenční výhody oproti svým poctivějším kolegům ti, co aktuálně příjmy nepřiznávají a daně neplatí."

Nic víc by nemohlo lépe charakterizovat, jak jste mimo a jak dále šíříte lživou manipulaci Babiše. Ono to prostředí JE NAROVNANÉ, nejedná se o žádné konkurenční výhody nebo znevýhodnění!!

Proč?

Protože v deformovaném prostředí se všichni pohybují deformovaně. VŠICHNI. (výjimky jsou zanedbatelné)

Např. v restauračním provozu všichni krátí tržby. pokud se tak chovají všichni, nemůže se jednat o žádné konkurenční výhody či nevýhody. :-)

Nepodporuji krácení tržeb, v žádném případě, ale to, co jsem napsal by mělo být řečeno a v souladu s tím teprve řešeno.

Babiš zavede restaurační provoz do stejné sazby daně jako nakupované potraviny a tím sníží potřebu krátiti tržby. I toto opatření by stačilo a není nutná EET.

Jí totiž, z důvodu nezveřejňování finanční a materiální stránky nutných zajištění na straně MF, mám pochybnosti o možném fungování tohoto systému.

Dostáváme se k tomu, že systém je propagován a zaváděn stejně pochybně, jako je schvalován zákon ve Sněmovně.

Pro to, co jsem uvedl, bych si docela příl, aby systém EET v provozu zkolaboval stejně, jako zavádění registru evidence motorových vozidel. A v případě EET by to byl sakra velký výbuch.

6 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1906x
Aktuálně jsem prezidentem Hospodářské komory České republiky. Profesí jsem ekonom. Po roce 1989 jsem byl ministrem hospodářství ČSFR, v letech 1992 až 1997 jsem zastával funkci ministra průmyslu a obchodu ve vládě Václava Klause a místopředsedy Občanské demokratické aliance.

Seznam rubrik