Diskuse

Donald Trump prezidentem? Vzpoura bílého muže!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A to jsem si kdysi myslel, že tento bílý muž, jenž napsal tento nekonečně hloupý a nabubřelý blábol, je chytrý a inteligentní. Teď se mi z něj však chce zvracet!

2 1
možnosti

Úplně stačí první odstavec. Prý:

"jsou mediálně masírovaní, obvykle Fox News".

.

Pane Dlouhý, Fox je jediná, opakuji jediná TV, která vysílá i jiný názor, než všechny, opakuji všechny, ostatní TV stanice. Možná že kdyby ostatní stanice nestranně informovaly a nedělaly kampaň jedné straně, tak by se lidé kteří nechtějí být válcováni jediným názorem, neobraceli k TV FOX.

.

Mediálně masírováni jsou spíše nevoliči Trumpa, tedy lidé, kteří sledují média, která informují jediným hlasem a mezi kterými je rozdíl asi jako mezi Rudým právem a Lidovou demokracií v roce 1975.

8 0
možnosti
Foto

To jste vymyslel sám, anebo jen děláte užitečný tlampač? Rv

3 0
možnosti

.... manipulativní článek od člověka, který ,,samozřejmě" ví všechno nejlépe, umí ,,samozřejmě" všechno ,,nejlépe" vysvětlit a který ani vzdáleně k PRÁCI nikdy NEPŘIČICHL.Myslím k normální fyzické chlapské práci ze které on - i jemu podobní - poté LÍŽOU SMETANU RvRv

4 0
možnosti

On Dlouhý nemusí být špatný člověk, ale je to nejklasičtější příklad establishmentového člověka. Jeho angažmá v Goldman sachs je jako stigma. Není divu že vnímá Trumpa jako hrozbu. Sanží se přesvědčit lidi, že Trump je hrozba pro ně. Nikoliv - je to hrozba pro Dlouhého a jeho soukmenovce.

3 0
možnosti

To jsou notičky z Bilderbergu, nebo jste na to přišel sám, soudruhu?

3 0
možnosti
Foto

Já si spíš myslím, že voliči, kteří vědí, že skutečné bohatství vzniká tvrdou prací, se vzbouřili proti chytrákům, kteří upřednostňují finanční spekulace, neprůhledné penězotoky a dojení státního rozpočtu.

14 0
možnosti

Podle toho co píšete evidentně nejste duší "bílý muž". Pak tedy těžko skutečného bílého muže přesvědčíte o tom že vás má volit nebo alespoň brát vážně. Protože však podle fotografie nevypadáte ani jako černý můž, nebude vás volit ani skutečný černý muž. A protože vás černobílých není zatím tak nějak dost, máte jedinou možnost, zrušit demokracii. Pak prosadíte svou "pravdu" - silou. Jinak ne. Pokud na to nemáte koule nebo sílu, máte smůlu.

4 0
možnosti

P16a63v31e84l 37M36a15c31h

14. 11. 2016 16:11

Bílí muži však především nevědí, že svět, který dnešní elity vybudovaly, jim dává blahobytamír, jaký nikdy jejich předkové nepoznali.

Opravdu? Dnesni elity to vybudovaly? Pro autorovu informaci to bylo vybudovano lidmi kteri do jiste miry s Donald Trump souhlasi. Podtrhuji, do jiste miry souhlasi. Vseobecne vzato ty elity jsou presne ti lide kteri z toho co bylo vybudovano jinymi lidmi ziji velice dobre. Vetsinou lepe nez ti kteri to vybudovali. Tyto elity jsou zodpovedne za to co se deje v Evrope, za to co se deje v Africe a na Strednim Vychode. Pan autor by skutecne mel prestat psat hlouposti. Prisel cas zkusit neco jineho. To, co nam elity zatim ukazaly zjevne nepracuje.

16 1
možnosti

Přesně. Blahobyt vybudovala poválečná generace. Ameriku vybudovali přistěhovalci Evropského původu a to tvrdou prací. A právě ti se nyní bouří. Když vidí jak někdo to vybudované jen spotřebovává, rozdává kdejakému netáhlu a podobně. Ono až se ameriika zbaví toho "nevzdělaného bílého dělníka ze středozápadu", tak jsem zvědav z čeho bude žít? Lidé z neziskovek a z "Black live matter" ztratili povědomí o vztahu mezi prací a blahobytem. Myslí si asi, že bohatství roste v lese, nebo co...

2 0
možnosti

No hlavně jste zapomněl zmínit, že to byl ten bílý muž, kdo vybudoval ten blahobyt... Ale to se vám nehodí do vašeho multikulti krámu, že?

14 0
možnosti